Szereti Ön az életét? Az állatok is! Assisi Szent Ferenc Állatmenhely Alapítvány Tapolca

 Főoldal | Rólunk | Elérhetőségeink | Örökbefogadás-leadás | Partnereink | Adó 1% |

Tóparti kölykök 

Tóparti kölykök - 2010. február végén Alapítványunk Rendőrségi hívást kapott, miszerint sétáló emberek Tapolca város közepén felfedeztek egy szemeteszsákot, amiből kölyökkutyasírást hallottak.


2010. február végén Alapítványunk Rendőrségi hívást kapott, miszerint sétáló emberek Tapolca város közepén felfedeztek egy szemeteszsákot, amiből kölyökkutyasírást hallottak.

Frissítve: 2010-02-28

Tóparti kölykök,

egy szomorú történet, aminek jó vége lett

2010. február végén Alapítványunk Rendőrségi hívást kapott, miszerint sétáló emberek Tapolca város közepén felfedeztek egy szemeteszsákot, amiből kölyökkutyasírást hallottak. A helyszínre érve a megbontott zsákban 4 kölyökkutyát találtunk: kb. 2 hetesek, a szemük még becsukva. Figyelmesek lettek a környéken élő emberek a minket körülvevő sokadalomra és arra vezettek minket rá, hogy ezek a kiskutyák kitől vagy honnan származhatnak.

Feltételezésük helyes volt: egy szegényes, elhanyagolt udvarban rátaláltunk további 4 testvérre és a kiskutyák anyjára: meglepetésünkre egy fajtatiszta skót juhász kutyus. Az ott lakó bácsi nem tudott magyarázatot adni, hogy hogyan került hozzá ez a kutya. Nagy nehezen beismerte, hogy a kiskutyák ott születtek, és a fél almot zsákba tette ki a közelben lévő városi Tópartra. Beleegyezett, hogy a kutya-családot beszállítsuk a menhelyre, hogy ne legyen további kellemetlensége (pl.: feljelentés stb.) ez ügyben.

Ahogyan kezdtek nőni a kiskutyák észrevehető volt, hogy mindegyikből fajtatiszta skót juhász kutyus lesz. Felvetődik, hogy a szaporulat tervezett volt valakinél és a kutya onnan rejtélyes módon elkerült…

Nagy öröm volt számunkra növekedésük, szerencsére egytől egyig, az anyjukat is beleértve szerető gazdihoz kerültek.

Tóparti kölykök Tóparti kölykök Tóparti kölykök
Tóparti kölykök - A fajtatiszta skót juhász anyuka    

Vissza a menühöz >>

Assisi Szent Ferenc Állatmenhely Alapítvány | 8300 Tapolca, PF: 62.

állatmenhely, kutyamenhely, örökbefogadás